+hola på kvällskvisten

halloj halloj! tänkte ta och updata lite snabbt men har en känsla av att det kommer bli ganska långt. har typ vart skönaste tisdagen på länge.har sett film på varenda lektion. har sett fakta filmer på alla lektioner förutom engelskan då fick vi se riktig film, vi såg my name is khan. och jag rekomenderar den STARKT. så jäkla bra alltså och det bästa är ju att den är på riktigt. skit bra i alla fall. sen har jag bakat CHOKLADBOLLAR och jag smakaade en liten och det var så SJUKT gott hahah..... sen har jag vart ut i stallet. jollis fick vila i dag då hon har longerats ganska långa pass några dagar i rad nu och hennes rygg var nästintil toppen och hon ömade bara lite bak i korset där det liksom "sitter" men vi har kommit på vad "felet" är och det är typ sadeln som blivit för liten så den trycker och gör fel belastning på hennes rygg och liksom trycker på korset. så nu måste vi hitta en ny sadel och det är ju inte det lättaste..särskillt inte till jollan som har gansa "speciellt" mått och hon växer ju ännu lite (ja det gör hon och hon fyller 12 år.... HEREGUD vad hon börjar bli gammal)  
 
men vi får se, någon som har något bra tips på någon bra (helst allround) sadel som inte är så himla dyr?  min syster vill ju promt ha en dressyrsadel men det känns som att det blir lite oskönt hoppa i en dressyrsadel... 
 
MEN annars så är det inte så mycket på gång. har några planerade grejer som jag måste försöka klämma in också och fixa tidinställda. i morgon ska vi till slalombacken med skolan ska bli skoj.
 men bloggar i morgon. 
 
 
 

Kommentera här: