+monday

hejhej, måndag i dag och ledig från skolan chill. qnledningen till att jag inte bloggade i går var för att vi var i haparanda och sen när vi kom hem fick vi rejsa i väg till stallet på grund av att det var en sak som jag får se om jag tar upp här i bloggen eftersom vi inte vet var, men kan säga att det handlade om joleen... hade morgon i dag och allt var som vanligt nu som tur var. ska fara ut och rida henne om ett tag också.

sen kan jag ju medela i förväg att i eeftermiddag kommer jag att åka bort nämligen. vi ska till mormor och sova så jag kommer inte blogga försten i morgon kanske. men OM ni vill kan jag fixa ett tidsinställt om vad som var med joleen i går. MEN då vill jag ha MÅNGA KOMETARER I DETTA INLÄGG annars ids jag inte. men bloggar senare.

+sleepy

dags att dejta kudden nudå, var i stallet på dan och red joleen gick super är jätte nöjd måste ta fram nått litet "skutt" nån dag så hon kommer i gång nu, sen så kom pappa och hämta oss och när vi kom hem var moster och mina 2 jusiner här och min kusins tjej. till middag grillade pappa så himla gott alltså, sen har jag inte gjort nåt särskilt. men vi får se vad morgon dagen har att bjuda på, bloggar mer i morgon.


+vilket väder

helt sjukt himla grymt väder ute i dag, kom precis in från en promis med hunden och nu ska jag byxa om och cykla till stallet. blir typ  1 mil eller mer fram och tillbaka . bloggar mer senare


 
sommar känslor