+snabbis

tänkte bara uppdatera lite snabbt, ska strax åka ut till stallet och mocka och KANSKE rida/longera om den inte fortsätter och spöregna sen så ska jag KANSKE på gymmet mycket kanske i dag haha, annars ska jag inte göra så mycket typ äta glass haha mitt valborgsfirande ;)
hur ska ni "fira" valborg?

har vart halv dag i dag så jag gjorde HLR eftersom jag missade det när jag var sjuk och sen har jag bara haft ett NO prov på morgonen. tog bussen hem sen och när jag kom hem har jag inte gjort så mycket vart en lång promenad med lill limpan han själv och sen har jag inte gjort något speciellt. men jag uppdaterar mera sen så vi hörs :)
 
dålig bild men limpan bjuder ;) 

+åhhhhh

typiskt videofyme att krångla typ varje gång jag ska ladda upp en video... den kommer i morgon men ni kan få några bilder i stället från o dag. kommer också en annan video också från tidigare idag.joll tyckte att jag var så duktig så på att ha matchande benlindor haha..

hon ville också att det bara skulle vara hon som syntes så då stoppa hon huvudet för oss och körde på en fin mulbild... mitt knas