suger

min bloggning suger jag vet. men jag har inte varit så sugen att blogga för det är faktiskt inte så kul att hålla på och blogga och så och så är typ ingen och kollar in på bloggen och komenterar och då är det så tråkigt får ingen lust att blogga då. jag har i alla fall varit på skolan i dag som vanligt sen så har jag varit och klippt mej efter skolan. sen for jag hem åt och for till stallet. joleen fick vila i dag för att det typ spöregnar och stormar ute så det hoppade vi över red i går och i förgår så det gör inget att hon får en vila. det är inte så kul att rida nu för det är så dåligt underlag skulle verkligen vilja ha ett ridhus nu för det är halkigt och knöligt och lamporna på plan är trasiga så typ kommun måste och laga dom åt oss så vi kan få rida lite ordentligare innan snön kommer .

dagen

i dag har jag ju som typ alla andra varit på skolan rätt så chill dag, varit lite för oseriös med fellan och anna på spanskan, men så kan det gå när man inte får hjälp av en lärare som bara hjälper sjuorna i ett annat rum. då passade vi på att roa oss lite eftersom vi inte kunde nått. ska till stallet och rida med hanna jag red i går också invigde även de blåa stigbygglarna om jag inte skrev det. jätte sköna att rida i.  kan höras när jag kommer hem från stallet. ni kan få bildpå jollan också senare. men ha det hörs på ett tagKÄR!!!

i dag har  jag hunnit ganska mycket känns det som. har grattat mamma eftersom hon fyller år idag och sen har vi varit på julskyltning. jag hann inte göra nåt inlägg i går hade morgon i stallet och sen for jag med mamma och fellan till haparanda och torneå. jag provade oh tittade på jätte många kläder men köpte inga, sen for vi på höök´s där köpte jag BLÅA STIGBYGGLAR så himla snygga var ganska dyra men det är dom värt älskar dom får väl se om vi hinner rida med dom i kväll. men vi hörs senare .
ÄLSKAR DOM <3