+fett ovärt inlägg...

hej allihopa onsdag i dag med dem typ bästa lektionerna så det är skööönt, har haft spanska, bild och musik och nu vet jag inte riktigt vad det är för lektioner. ska inte göra så mycket i dag ska inte fara ut till stallet i dag då pappa jobbar sent och mamma skulle bort så då ska katta mocka osv åt oss så hon får en vilodag. annars har jag inte så mycket att skriva, kan uppdatera mer senare.  
 

+lite update

tänkte ta och uppdatera lite innan jag går och sover. jag han inte blogga på skolan i dag då issa kom och hälsade på så då var vi med henne och det var jätte kul. sen när jag kom hem har jag ätit osv  och vart i stallet. i kväll blev det en promenad runt byn för jollan som lite omväxling och miljöträning då det var ett tag sen, men hon var över mina förväntningar lugn reagerade på nada och gick lungt med och tyckte säkert det var kul att få gå ut och se lite på byn. sen när jag kom hem har jag ätit glass och sett Maria och Mindy best friends forever. och dom är så jäkla roliga asså haha typ dör av skratt haha. men jag uppdaterar i morgon. 
 
 
blev värre soligt i dag så SKÖÖÖNT 
 
 
kom också på att jag glömt visa bild från i lördags då jag färgade mitt under hår, vad tycks? är lite mörkare i verkligheten 

+tisdag + förändringar

hellu på er allihopa, sitter på skolan och kollar ut genom fönstret och ser värsta fin vädret och här sitter jag.... han inte blogga i går kväll för det blev ganska sent och jag orkade inte blogga när jag kom hem.
men i alla fall så gick träningen bra vi lärde oss lite nya lyft, en koreografi och så hade vi gymnastik så klart. sen när jag kom hem åt jag middag och for ut till stallet. longerade jollan i går och hon var MYCKET bättre i ryggen så det kändes skit bra hon var heller inte så stel i baken utan hon trampade jätte bra under sig och arbetade jätte bra så jag var jätte nöjd, men jag var så HIMLA klantig så jag snärtade den hängande grejen på longerpisken i ögat med typ all kraft jag hade vet inte hur det gick till hahah så fellan fick ta över några minuter medans jag försökte se med mitt öga... bara jag som lyckats med det?? säkert...

men strunt i det, är skönt i alla fall att hon börjar bli bättre i ryggen också hoppas vi kan börja rida snart, fast blir nog bara barbacka när sadeln blivit för liten så den trycker osv (det har ledit till hennes rygg ont hon haft/har) jag kan blogga mera senare kanske hinner uppdatera mera typ efter lunch.

och som ni ser är bloggen lite rörig i headern osv men jag gör om så jag ska försöka hinna fixa det under dagen.

lurvan som hon ser ut just nu... har börjat släppa päls REDAN inte kul...