fuuu

förlåt för att jag inte bloggade igår jag hann inte eller jag hade hunnit men jag tog mej inte tid. jag gjorde inte så himla mycket igår jag målade, var i stallet, åt var i stallet igen(på krf) vi hade hoppning på krf, hade pinken gick väl helt ok han var ganska duktig på att hoppa men jag hade  velat hoppa högre det var typ 30-40cm inte kul men fick i alla fall hoppa. sen så for jag till stallet igen efter krf för vi hade kväll i stallet. sen såg jag pan am den nya tvserien helt ok faktiskt och samtidigt mellan reklamen såg vi hoppning och roffe (rolf-göran bengtsson) vann himla bra.

bästaste

sitter hos  issa just nu och har det chill med nåra fina. min helg blev inte inte så tråkig kunde göra det jag har planerat så det var ju himla bra. vi ska snart se en film har redan sett en vi har kört just dance 2 himla kuligt är det.

vi ska bli bäst!!

är sjukt inspererad av Nellie Berntsson. sjukt cool tjej och hon är sjukt bra i hoppning. jag längtar himla mycket till dagen då jag går in på banan med jollan fast vi har en liten bit kvar att nå men den är nära om vi bara håller ett schema när vi ska hoppträna kommer det nog gå skit snabbt för oss.