+nyår

NU har jag kommit hem från min mormor, eller nu har vart i stallet och så jag har vart hemma ganska länge men inte hunnit blogga så jag gör det nu. har som jag skrev varit hos min mormor och sovit där till i dag. har inte gjort så mycket vart ute. sen har vi vart i stallet och kolalt till hästarna och gett kvällsmat och hängt för jollans fönster så hon inte ser ut när dem börjar skjuta raketer så hon inte blir orolig. hon har nämligen box längst ner i stallet så hennes fönster är mot stan och kalix där dem skjuter raketer (här i kalix kan tydlgen inte dem flesta klockan så dem har REDAN börjat smälla... jag menar klockan är 19.20 SERIÖST? men dem vill väl bränna upp alla raketer så dem inte har några till midnatt....). ganska svårt att förklara men ja det spelar inte så stor roll. hade tänkt göra en tillbaka blick här på bloggen om hur mitt år har varit, men såg att typ ALLA gjort det så jag tänkte att det kan ju bli lite tråkigt SÅ jag hade tänkt att om jag hittar fram bilder så kan jag klippa i hop allt i en VIDEO ISTÄLLET vad säg om det?? ingen dålig idé inte haha.

nä men nu ska jag duscha så bloggar jag senare


IDA VI MÅSTE TILL BACKEN!!

+vilken dag äre i dag??

SERIÖST JAG VET INTE VAD DET ÄR FÖR DAG I DAG!!!! HEMSKT JU, jag måste ju kolla på mobilen.....söndag vare visst. trodde det var söndag i går hahah..... är ju hemskt att bli så dagvild som mig haha, jag kan bli RIKTIGT dagvild ibland hahah. men men så kan det vara.

vad händer för er nu så här vid nyår och det? vad brukar ni liksom göra?

jag brukar bara vara med min familj hos min mormor fast förra året var vi hemma. nyår för min mamma och hennes släkt alltså mina mostrar och min mormor och min pappa såklart, så är det lite som "minne" av min morfar som gick bort för ca 7 år sedan på nyårs kvällen som också var hans födelsedag då han fyllde 62 år tror jag. så det är som lite tungt för min mormor.


annars så stormar det som tusan ute hör hur det "viner" i träden haha... ska försöka fixa julklapps bilderna i dag om vi inte far till mormor i dag får se. jag bloggar senare.


+kvälls mys

har kvälls mys med syster nu och ser solsidan, har ju hela säsong 3 i en box så vi ser det. har vart i stallet och fyllt hästarnas hö lådor och så. sen har vi vart på ica och handlat till filmkvällen. jag skulle också skriva att jag kommer inte hinna få in bilderna på det jag fick i julklapp i kväll men jag fixar det i morgon om jag hinner. nu ska jag se solsidan så bloggar jag senare eller i morgon.