+påväg med bussen någonstans.......

japp som det står så sitter jag på en buss på väg till okänt ställe med min lite smått galna klass, vi ska åka buss till något hemligt ställe som vår mentor planerat att vi ska till för det är snart sommar lov och så är det en annan grej vi haft i klassen men det orkar jag inte rabla upp. sen när vi nu vart på de okända stället så åker vi till skolan och sover där och så är det lan och aktiviteter under hela natten (ska försöka vara vaken länge) men jag bloggar i morgon när jag kommer hem vi är lediga i morgon så det är SKÖNT..
detta är ett tidsinställt

+dagen/kvällen

var en vanlig dag haft betyg snack och så och jag är NÖJD med mina betyg, har nyss kommit från stallet var där med pappa i dag då syster tog "stall ledigt" i dag för att göra andra saker. ska gå och plugga matte då jag har matte prov i morgon. kan blogga senare om jag hinner

+kort dag

blev en rätt kort och chill dag. började 9.50 då jag och syster hade praktiskt hk prov sen hade vi typ lunch och lunchrast sen lektion och sen slutade vi. de har även vart och dragit elen i mitt nya rum och så snart flyttar jag in. blir stallet senare också. jag bloggar senare.