+idiwa.se

idiwa.se är en hemsida med skal, fodral och tillbehör för iphone 4/4s, 5 och ipad 2,3,4 även för macbook air och macbook pro.
 
dem har även produkter till samsung galaxy 2,3 och till samsung  galaxy s 3 mini, galaxy note, galaxy tab och galaxy note 10.1. man kan även hitta produkter för sony xperia och htc mobiler. 
 
 dem har nitskal till iphone 4/4s och 5. dem har även tangentbordskydd till macbook air och till macbook pro, finns även dammskydds pluggar till macbook pro som finns i riktigt coola färger. det finns även skal med afrikanska mönster till iphone 4/4s och 5. Det finns också ett STORT utbud av massa andra skal och fodral som bland annat med flaggor blommor och andra coola mönster och färger. 
 
 
samma till samsungs olika modeller kan man hitta massor av skal och fodral i djurmönster, flaggor, pärlor och glitter  och andra coola färger. det finns till alla olika modeller hårda och mjuka skal. 
 
dem har även en fyndhörna med ett brett utbud av skal och fodral för alla olika mobiler, och surfplattor. 
 
det finns alltså en hel del att välja på och nu tycker jag att ALLA stora som små går in och checkar www.idiwa.se och kollar deras sortiment OCH glöm INTE fyndhörnan där man kan funda för pang priser. 

Kommentera här: